Φιλοσοφία

Η πιο επιτυχημένη σελίδα προγνωστικών στην Ελλάδα

Η φιλοσοφία της Tiger Bet

Καλησπέρα! Καλώς ήλθατε στην καλύτερη και πιο επιτυχημένη σελίδα προγνωστικών στην Ελλάδα. Μαζί βήμα βήμα θα βλέπετε το στοίχημα σαν έξτρα εισόδημα και όχι σαν τζόγο!

Στη σελίδα μας θα βρείτε το πακέτο που σας ταιριάζει και επιθυμείτε. Υπάρχουν και δωρεάν σημεία στη σελίδα μας στο Instagram καθημερινά. Επίσης, στη σελίδα μας θα βρείτε πάρα πολλές επιλογές σε όλες τις στήλες τένις, μπάσκετ και ποδόσφαιρο που ακόμα και εάν δεν τα γνωρίζετε έχουμε εμείς τη γνώση, όπως πχ. το τένις , να σας οδηγήσουμε ακόμα πιο κοντά στο ταμείο.

Μη διστάζετε να μπείτε στις ομάδες του τένις και του μπάσκετ διότι δεν γνωρίζετε πράγματα γι’ αυτό είμαστε εδώ και γι’ αυτό πληρώνετε τη συνδρομή σας, για να σας προσφέρουμε τις γνώσεις μας. Να ξέρετε ότι κάτι που δε γνωρίζουν και δεν κατέχουν πολλοί έχει και παραπάνω πιθανότητες ασφαλώς να βγει!!

Στόχος μας είναι στο τέλος του μήνα κάθε στήλη και κάθε κατηγορία ξεχωριστά, διότι γίνετε από ομαδική δουλειά και των τεσσάρων ατόμων που ανήκουν στην ομάδα του TIGERBET, να είμαστε κερδισμένοι, τα παιχνίδια που θα παίζουμε θα είναι προσεγμένα και δε θα βρείτε δελτία με πάρα πολλές ομάδες διότι ξέρετε πολύ καλά ότι κάπου μπορεί να στραβώσει. Οπότε λίγα και καλά!

Επίσης κάτι τελευταίο, να ξέρετε ότι δίνουμε 100% των δυνατοτήτων μας για να σας πάμε ακόμα πιο κοντά στο ταμείο και σε ένα έξτρα εισόδημα στο τέλος του μήνα και έχουμε όλα όσα χρειάζονται, εμπειρία, το πιο σημαντικό γνώσεις, όρεξη για μελέτη και από και πέρα γνωρίζουμε όλοι ότι χρειαζόμαστε και τον παράγοντα τύχη μαζί μας. 

Με αγάπη η ομάδα TIGERBET!

Τι προφέρουμε

Οι υπηρεσίες μας

Ποδόσφαιρο

Προγνωστικά και νέα από τον χώρο του ποδοσφαίρου μέσα από τα πακέτα Silver και Gold προσφέρουμε.

Μπάσκετ

Ότι πρέπει να ξέρετε για τις αποδόσεις σε αγώνες του nba. Ειδικά πακέτα μπάσκετ θα σας δείξουν τον δρόμο της επιτυχίας.

Τένις

Προγνωστικά και σε αγώνες τένις. Είμαστε έτοιμοι να σας καταπλήξουμε με τα κερδισμένα παιχνίδια μας.